Innergy Levurin plc. x 10
Stoc:
Stoc Limitat
Cod:
P46746
-
Producator:
INNERGY
-
Prezentare:
10 plicuri
* Preturile afisate pe site sunt valabile doar pentru comenzile online, preturile din fiecare punct de lucru putand varia.
Descriere
Actiune
Saccharomyces boulardii poate interfera cu patogeneza in lumenul intestinal prin mai multe mecanisme: efectul anti-toxine patogene, efectul de a inhiba dezvoltarea unor agenti patogeni, efectul de a imbunatati integritatea jonctiunii intercelulare si efectul trofic asupra mucoasei intestinale.
Saccharomyces boulardii, atunci cand este administrat pe cale orala, atinge concentratii de echilibru in termen de 3 zile (in intestin subtire si colon) si este eliminat in decurs de 3-5 zile dupa ce este intrerupta administrarea.
Inulina din compozitia Levurin este un substrat de metabolizare de catre levura Saccharomyces boulardii si are astfel potentialul de a sustine mecanismul de actiune Saccharomyces boulardii.Efecte si beneficii
Prin actiunea sinergica a celor doua componente, Levurin® are potential in:
– Preventia si tratamentul diareei asociate administrarii de antibiotic
– Preventia recurentelor infectiilor cu Clostridium difficilae
– Tratamentul diareei acute infectioaseMod de utilizare
La recomandarea medicului dumneavoastra, Levurin® se poate administra simultan cu doza de antibiotic.
Levurin® se recomanda adultilor si copiilor mai mari de 6 luni, prin administrarea pe cale orala a 1-2 plicuri/zi, dozele putand fi marite cu avizul medicului, daca nu exista contraindicatii.
Persoanele cu catetere venoase centrale, care au suferit interventii chirurgicale recente, aflate sub terapie cu imunosupresoare, precum si cele care prezinta sangerari in materiile fecale sa consulte medicul inainte de administrarea Levurin®.
Continutul plicului de Levurin® se poate dizolva in apa, ceai, sucuri de fructe, iaurt, pireuri de fructe sau legume, nu foarte reci sau fierbintiIngrediente
Un plic cu pulbere orala Levurin® contine 250 mg pulbere liofilizata de Saccharomyces boulardii si 1000 mg de inulina.
Saccharomyces boulardii este o levura rezistenta la actiunea sucurilor gastrice si intestinale, a antibioticelor si a sulfamidelor, dar sensibila la actiunea antifungicelor sistemice si orale si a derivatilor de chinoleina (tulpina Saccharomyces boulardii Lessafre CNCM I – 3799 din produsul Levurin® este identica din punct de vedere genetic cu tulpina Hansen CBS 5926).
Inulina este un polizaharid al fructozei si apartine clasei de carbohidrati cunoscuta sub denumirea de fructani (inulina din produsul Levurin® este un extras standardizat, cu potential terapeutic controlat).