Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. O alternativa foarte sanatoasa la pastele traditionale din grau, cu aspect asemanator dar cu un gust aparte si evident fara gluten. Potrivite pentru sportivi si pentru persoanele care doresc un indice glicemic scazut. Amarantul este bogat in calciu, fosfor si fier. Teff este bogat in fibre, potasiu, tiamina, niacina si vitamina B6. Iar quinoa este o buna sursa de lizina, fibre si minerale precum fosfor, magneziu, zinc.
Ingrediente: faina de porumb*, faina de orez*, faina de amarant* 10%, faina de teff* 5%, faina de quinoa* 5%. *din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 5-7 minute.
Sfaturi pentru gatit: Aceste paste merg bine cu leguminoase, sau cu boabe de fasole si naut. De asemenea puteti prepara un sos cu masline negre si ardei.
Valori nutritionale/100g:
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan Ok, fara gluten.
Prezentare: 250g