Cafea verde arabica macinata cu ghimbir x250g[ Solaris
Stoc:
Indisponibil momentan
Cod:
TI80555
-
Producator:
SOLARIS
-
Prezentare:
250g
* Preturile afisate pe site sunt valabile doar pentru comenzile online, preturile din fiecare punct de lucru putand varia.
Descriere
Acest tip de cafea este net superior celui clasic, efectele curative fiind mai evidente. Astfel, o ceasca de cafea verde va furniza organismului o cantitate impresionanta de antioxidanti, va lupta cu celulita si va blinda organismul cu un scut anticancer.
Proprietati
Antioxidant de top Cafeaua verde contine cantitati importante de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi si previn cancerul. Regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala. Reducand stresul oxidativ cu 12%-16%, datorita principalilor antioxidanti numiti polifenoli, se franeaza procesul de distrugere a celulelor si, implicit, imbatranirea este amanata. O cana de cafea verde furnizeaza aproximativ 400 mg de antioxidanti, din care 160mg sunt polifenoli. Antioxidantii din cafeaua verde sunt mai puternici chiar si decat cei din ceaiul verde, iar spre deosebire de cafeaua prajita, consumul de cafea verde nu are efecte negative. Astfel, cei care consuma cafea din boabe verzi nu vor suferi de tahicardie, cresterea tensiunii arteriale sau insomnie. Insa nu trebuie sa bem cantitati exagerate, deoarece bobul verde contine, totusi, cofeina, si inca in stare pura. Cafeaua verde contine procente mari de acid clorogenic, cu rol in neutralizarea radicalilor liberi care ataca structura sistemului celular. Este astfel utila in tratarea cancerului. Contine si acid cafeic, care actioneaza ca un tonic general. Consumul de cafea verde este echivalentul unei cure de detoxifiere. Ingredient anticelulitic Despre cafeaua verde se mai stie ca diminueaza riscul de diabet, ajuta la depurarea ficatului si creste eficienta medicamentelor. Dar cel mai cunoscut efect al cafelei verzi este acela de a-i ajuta pe cei care tin regim de slabit. Datorita continutului ridicat de acid clorogenic, se accelereaza metabolismul si aportul de glucoza este inhibat.